سالاد پاستادراین مقاله روش تهیه سالاد پاستا را به شما آموزش میدهیم.
زمان اماده کردن : 10 دقیقه
زمان پخت : 12 تا 15 دقیقه
ارزش غذایی
مواد لازم
طرز تهیه
پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته ی آن بپزید. آن را آبکشی کرده و زیر آب سرد بشویید تا خنک شود، سپس اجازه دهید که آب آن به طور کامل تخلیه شود. پاستا را با روغن و پستوی گوجهفرنگی که زیر نور خورشید خشک شده است ترکیب کرده و برای طعم بیشتر، به آن ادویه اضافه کنید. محتویات را داخل یک ظرف پلاستیکی یا شیشه ریخته و دیگر مواد را لایه لایه روی آن بریزید. در لایهی آخر ریحان را قرار دهید.
منبع:سالاد پاستا
برای 1 نفرزمان اماده کردن : 10 دقیقه
زمان پخت : 12 تا 15 دقیقه
ارزش غذایی
مقدار ارزش غذایی
1
کالری
547
2
پروتئین
26 گرم
3
کربوهیدرات
49 گرم
4
چربی
27 گرم
5
چربی اشباع شده
9 گرم
6
فیبر
2 گرم
7
شکر
5 گرم
8
نمک
1.8 گرم
مواد لازم
- مواد لازم
مقدار
1
پاستا
85 گرم ، شکل دلخواه خود را انتخاب کنید
2
روغن زیتون
1 قاشق چایخوری
3
پستوی گوجهفرنگی
1 قاشق غذاخوری
4
گوجه نگینی
85 گرم ، نصف شده
5
پنیر موتزارلا
50 گرم ، به شکل مکعب برش دادهشده
6
زیتون سیاه
3 تا 4 عدد، نصف شده
7
گوشت گاو خشک شده
4 تکه، تکه شده به شکل نوارهای باریک
8
برگ ریحان
یک مشت
طرز تهیه
پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته ی آن بپزید. آن را آبکشی کرده و زیر آب سرد بشویید تا خنک شود، سپس اجازه دهید که آب آن به طور کامل تخلیه شود. پاستا را با روغن و پستوی گوجهفرنگی که زیر نور خورشید خشک شده است ترکیب کرده و برای طعم بیشتر، به آن ادویه اضافه کنید. محتویات را داخل یک ظرف پلاستیکی یا شیشه ریخته و دیگر مواد را لایه لایه روی آن بریزید. در لایهی آخر ریحان را قرار دهید.
منبع:سالاد پاستا